Sındırgı İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : Okul Tel 0266 516 16 18
Belgegeçer :
WEB https://sindirgiiho.meb.k12.tr
Adres : KURTULUŞ MAH. KARTAL CAD. SINDIRGI ANADOLU IMAMHATIP LISESI NO: 2/3 SINDIRGI / BALIKESİR
VİZYON : İnsan olmanın gerektirdiği temel değerleri benimsemiş, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, farklı fikir ve düşüncelere saygılı, özgüveni tam, geçmişiyle barışık, geleceğe güvenle bakan hedeflerinin farkında olup, sorumluluk alabilen , öğrenmeye açık, araştırmacı ,erdemli ve iyi bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Öğrencilerimize ; öğrenmek için her türlü fırsatın sağlandığı, Milli ve Manevi değerleri benimsemiş Ahlâki ve Dini değerlere sahip ; kültürlü, nitelikli , iyi öğrencilerin yetiştirildiği ve tercih edilen bir okul olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:30-16:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer Kömürlü
Servis : Belediye otobüsleri ve öğrenci taşıma araçları
Ulaşım : Şehir merkezinden kalkan belediye otobüsleri ile , köylerden öğrenci taşıma servisleri ve okul civarından yaya olarak sağlanmaktadır. Balıkesir´den ve diğer il ve ilçelerden yolcu otobüsleri ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kurtuluş Mah.Kartal Cad.No:2/1 Sındırgı 10330 Sındırgı/BALIKESİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 60 km. İlçe merkezine 1 km
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzun 240 öğrenci kapasitesi bulunmaktadır. Okulumuzdaki öğrenci mevcudu ise 123´tür.
Sportif Etkinlikler : Futbol , Voleybol , Basketbol , Bisiklet kullanma , Badmintongibi spor dallarında öğrencileremez sportif etkinlikler yapmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak´ın düzenlemiş olduğu yarışma ve projelere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuz Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) paydaşıdır.